Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünden Öğretmen ve Personellere Promosyon Açıklaması..;

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğünden Öğretmen ve Personellere Promosyon Açıklaması..

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlere ve personele promosyon ödemelerinde iyileştirme yapılmasına ilişkin ilgili bankaya başvuruda bulundu....

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlere ve personele promosyon ödemelerinde iyileştirme yapılmasına ilişkin ilgili bankaya başvuruda bulundu.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, son günlerde sık sık gündeme gelen promosyon ödemeleriyle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ekonomik kriz ve yüksek enflasyon maliyetlerinin bankaya yatan maaş oranlarını öngörülemeyecek şekilde artırmasının verilen promosyon miktarını yetersiz kıldığı kaydedilen açıklamada, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerin ve personelin halihazırda aldıkları promosyon miktarı konusunda Halk Bankası Şanlıurfa Şubesi ile gerekli yazışmaların yapıldığı belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Konu kapsamında dünya genelinde oluşan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon maliyetlerinin bankaya yatan maaş oranlarını öngörülmeyecek şekilde artırmasının verilen promosyon miktarını yetersiz kıldığı çok net görülmektedir.

Bu doğrultuda promosyon anlaşmasını fesih hakkımızın bulunduğu ve tüm güncel veriler ışığında mevcut çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize tatmin edici bir iyileştirme yapılması konusundaki talebimiz 15.08. 2022 tarihinde yetkili bankaya iletilmiştir."

Açıklamada, öğretmen ve personellerin mağdur olmamaları ve hak ettikleri promosyon miktarını almaları konusunda yapılması gereken tüm işlemlerin ve mevcut sürecin hassasiyetle takip edildiği ifade edildi.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum