Şanlıurfa Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında..;

Şanlıurfa Spor Güvenlik Kurulu Toplantısında..

Urfa İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan önderliğinde bir araya gelen İl Spor Güvenlik Kurulu, şehrimizde yapılacak spor müsabakalarındaki önlemleri ele aldı....

Şanlıurfa İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, şehrimizde yapılacak olan spor müsabakalarındaki önlemler ele alındı. 

AMED MAÇINA TARAFTAR GÖTÜRÜLMEYECEK, ORADAN TARAFTAR GELMEYECEK

Toplantıda AMEDspor maçına taraftar götürülmemesi, oradan da taraftar gelmemesi yönünde karar alındı. Maçlarda küfür edilmemesi, taşkınlık çıkaranlara karşı önlen alınması yönünde Taraftar Derneğiyle işbirliğine gidilecek. 

Toplantıya Başkanlık eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'"Güvenlik güçlerimizin alacağı tedbirlerle, sezon boyunca tüm spor dallarında maç öncesi ve sonrasında yaşanabilecek olası güvenlik problemlerinin önüne geçeceğiz." dedi. 

VALİ AYHAN'DAN PROTOKOL UYARISI

Vali Salih Ayhan, protokol tribününe oturacak kişilerin tespit edilmesinde seçici davranılmasını, Urfaspor'a katkı sağlayan kişilerin tercih edilmesini istedi..

Vali Ayhan, şunları kaydetti:

''Yeni bir sezona başlıyoruz. Bu yeni sezonun amaca ve spora uygun bir şekilde yapılmasını istiyoruz. Bunun içinde hepimize görevler düşüyor. Bizler bu işin parçasıyız. Bu sadece güvenlik görevlilerinin işi değil, sadece taraftarların ve yöneticilerin de işi değildir. Bu görev hepimizindir.

Kulüpler hiçbir zaman olumsuz durumu arzu etmiyorlar buna eminiz. Taraftarların güvenlik görevlileriyle işbirliği içerisinde olmaları son derece önemli. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kendisine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmelidir. Bunların yanında deplasmana giden taraftarlar kurallara uyacak kişiler arasından seçilmelidir.

Kurallar medeni toplumların sürekliliğini sağlamaktadır. Bunun için ilkelerimize sahip çıkarak kendimize, çevremize ve temsil ettiklerimize zarar vermemeliyiz. Kurallara herkes uyacak. Yanlışa hiçbir şekilde göz yumulmayacaktır. Çünkü yanlış beraberinde daha büyük yanlışları getirir. Bu nedenle iyi bir yönetim, kurallara uymakla başarılı olabilir.“ 

Toplantıya Vali Salih Ayhan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Gülüm, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mücahit Avkıran, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, ASKF Başkanı Adnan Yükselir, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim, Karbel Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Aslan, Ak Parti MKYK Y.Üyesi Vildan Polat ve Emniyet yetkilileri katıldı. 

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum