İşkur Duyurdu Binlerce İşçi ve Memur Alınacak;

İşkur Duyurdu Binlerce İşçi ve Memur Alınacak

Şanlıurfatv; İşkur duyurusu memur ve işçi alımları...

İŞKUR tarafından paylaşılan bilgiler doğrultusunda; 781 memur, 22 bin 906 işçi, 4 bin 742 temizlik personeli ve bin 522 güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular bugünden itibaren başlayıp 31 Ağustos tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) memur, vasıflı-vasıfsız işçi, temizlik personeli ve silahlı-silahsız güvenlik görevlisi alımına yönelik yeni iş ilanları yayınladı.

Bu ilanları ‘’Kamu iş ilanları’’, ‘’Belediye iş ilanları’’ ve ‘’açık iş ilanları’’ sayfasında yayınlayan İŞKUR, 781 memur, 22 bin 906 işçi, 4 bin 742 temizlik personeli ve bin 522 güvenlik görevlisi alımı yapılacağını duyurdu.

Memur, işçi, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımlarının 81 il genelinde olacağını belirten İŞKUR, iş başvurularının bugün başladığını 31 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edeceğini belirtti.

Memur alımlarının en az lise, ön lisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacağına vurgu eden İŞKUR, alınacak personellerin bakanlık bünyelerinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarda, belediyelerde, üniversitelerde ve bazı kurumsal şirketlerde istihdam edileceğini aktardı.

Her bir ilan içeriğinde yaş sınırı farklı olmak üzere bu iş ilanlarına 18 yaşından büyük, emekli olmamış veya emekli olmaya hak kazanmamış engelli-engelsiz tüm vatandaşların başvuru yapabileceği belirtildi.

Fabrikalara, üretim tesislerine ve bir takım kurumsal şirketlere de bu mesleklerden personel alımı yapılacağını duyuran İŞKUR, bu özel şirketlere yapılacak iş başvuruların İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden yapılacağını açıkladı.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum