Şanlıurfaspor için Beklenen Haber Geldi;

Şanlıurfaspor için Beklenen Haber Geldi

Şanlıurfaspor için sezonun ilk maçına yetişmez denilen 11 Nisan Stadyumu maça yetişecek açıklaması geldi....

Şanlıurfaspor'un beklediği haberi açıklayan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, Atletizm pisti yenileme çalışmaları nedeniyle yeni sezona yetişmeyebileceği belirtilen 11 Nisan Stadyumu için gerekli izinlerin alındığını, hem Karaköprü hem de Çorum maçının burada oynanacağını bildirdi.

Atletizm pisti yenileme çalışmaları nedeniyle 11 Nisan Stadyumu'nun sezonun ilk maçına yetişmeyebileceği konuşuluyordu. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve işi üstlenen firma yetkilileri, piste 10 milyon liralık bir yatırımın söz konusu olduğunu, çalışmalar bitmeden stadı maçlara açmanın doğru olmayacağını dile getirmişti.

PİST YENİLEME ÇALIŞMALARININ ETKİLENMEMESİ İÇİN ÖNLEM ALINACAK

Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren'le yapılan görüşmeler sonucunda pist çalışmalarını sekteye uğratacak bir olumsuzluğa meydan verilmemesi şartıyla Urfaspor'a izin verildi. 

Urfaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Büyükfırat, hem 21 Ağustos'taki Karbel Karaköprü Belediyespor maçının hem de 28 Ağustos'taki Çorum FK maçının 11 Nisan Stadyumunda oynanacağını bildirdi. Aşırı sıcaklar nedeniyle 2 maç da gece 20.00'de başlayacak. 

STADIMIZIN ESKİYEN KOLTUKLARI DA YENİLENMELİ 

11Nisan Stadyumu çimlerinde bir problem olmadığını sadece pist yenileme çalışmasından dolayı bazı endişelerin söz konusu olduğunu anlatan Büyükfırat, 'Pist çalışmalarını sekteye uğratacak bir olumsuzluğa meydan vermeyeceğiz. Atletizm pisti yenilendiğinde gerçekten stadımız güzel bir gönüme sahip olacak. Umarız Stat koltuklarının yenilenmesi için de gerekli ödenekler temin edilir' dedi

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum