Eyyübiye Doğalgazla Isınacak Bir Mahalle Daha Doğalgaza Kavuşuyor;

Eyyübiye Doğalgazla Isınacak Bir Mahalle Daha Doğalgaza Kavuşuyor

Eyyüpnebi Mahallesi’ne doğalgaz istasyon ve hat döşeme işlemleri devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpnebi sakinlerinin bu kış doğalgazla ısınacaklarını söyledi......

Şanlıurfa Eyyübiye'de bir mahalle daha doğalgaza kavuşuyor

Eyyüpnebi Mahallesi’ne doğalgaz istasyon ve hat döşeme işlemleri devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyüpnebi sakinlerinin bu kış doğalgazla ısınacaklarını söyledi.

AKSA Doğalgaz tarafından Kurban Bayramı’nın hemen sonrasında başlatılan Eyyüpnebi Mahallesi doğalgaz tesis çalışmalarını yerinde inceleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, yapılan çalışmalar hakkında AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural’dan bilgi aldı. Eyyüpnebi Mahalle Muhtarı Mahmut Karakuşlu’yu da ziyaret eden Başkan Mehmet Kuş, ana şebeke borularına ilk kaynağı vurdu.

Eyyüpnebi’ye doğalgaz ulaştırılması konusunda mahalle sakinlerinin çok büyük talebi olduğunu anımsatan Başkan Kuş, AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural’a Eyyübiye’ye yönelik pozitif ayrımcılıktan dolayı teşekkür etti, Mahallenin bu kış doğalgaz konforu yaşayacağını söyledi.

Eyyübiye’de tüm mahallelere doğalgaz ulaştırmak istedikleri söyleyen AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü M. Nezih Ural ise mahalle sakinlerinin Ekim ayını beklemeden abonelik başvurularını yapmalarını istedi.

Şanlıurfa’nın nüfusu ve yerleşim alanı en büyük ilçelerinden Eyyübiye’de daha önce Hayatı Harrani, Ruha, Süleymanşah, Asya ve Eyüpkent Mahallelerine doğalgaz verilmişti. İlçenin güneyindeki mahallelere doğalgaz ulaştırılmasının ardından, kuzeydeki Akabe, Akşemsettin, Direkli ve 15 Temmuz Mahallelerinde de şebeke çalışmaları başlatılmıştı.

Eyyüpnebi Mahallesi’ndeki çalışmaların da tamamlanmasıyla Eyyübiye ilçesinde doğalgaza kavuşan mahalle sayısı 10’ulaşacak


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum