Bizde Görev Namustur Dedi 37 Yıllık Emeğin Karşılığı Sürgün mü;

Bizde Görev Namustur Dedi 37 Yıllık Emeğin Karşılığı Sürgün mü

Şanlıurfa Gençlik spor il müdürlüğünde görevli Abdullah Canbeyli sosyal medya hesabından duyurdu.....

37 yıllık hizmetin karşılığı sürgün mü olmalıydı?

11 Nisan Stadının sezonunun ilk maçına yetişip yetişmeyeceğine ilişkin sosyal medyada bir taraftarın sorusuna 'Zor görünüyor' yanıtı verdiği için Stat müdürlüğünden alınarak Akçakale'ye tayin edilen Abdullah Canbeyli, görev süresi boyunca yaptığı çalışmaları anlattı.

Akçakale'ye tayin edilen  Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu Müdürü Abdullah Canbeyli, görev süresi boyunca neler yaptıklarını sosyal medya hesabı vasıtasıyla gündeme getirdi.

Hafta içinde Vali Salih Ayhan'la görüşüp yaşananları anlatan ve 'Takdir sizin' mesajı veren Canbeyli, bugün de 'Biz de iş namustur' başlığı altında, görev süresi boyunca 11 Nisan Stadyumu'na neler kazandırdıklarını anlattı. 

''Biz işimizi namusumuz bildik, bu anlayışla görev yaptığımız her yerde bıraktığımız intiba önümüze aydınlık, yarınlara ışık oldu. Urfa sevdasıyla gençlerimize, insanımıza saygıda kusur etmedik; onlara sorumlusu olduğumuz tesislerin kapısını ardına kadar açtık. Devletimiz adına üstlendiğimiz her görevi layıkıyla yaptığımızı herkes bilir. Yaklaşık 2 yıl görev yaptığımız 11 Nisan Stadyumunun çehresini değiştirdik. Burada futbol dışında da faaliyet yapılabileceğini herkese gösterdik. Atıl durumda olan devasa 4 adet salonu dizayn ederek Satranç, Dart, Okçuluk ve Atletizmin sporunun hizmetine soktuk. Stadyum ve Havuz çevresine 200 adet zeytin ağacı da ektik. Gerisini saymıyorum bile.''

GÖREVDEN ALINMAYA TUHAF GEREKÇE

Bilindiği gibi Atletizm pisti yenileme çalışmaları nedeniyle Şanlıurfaspor'un 28 Ağustos'ta Çorum FK ile oynayacağı sezonun ilk maçının 11 Nisan Stadyumunda başka bir yere alınabileceği sosyal medyada tartışılıyor. 11 Nisan Stadyumu Müdürü Abdullah Canbeyli görevden alınmadan önce sosyal medyada bu konudaki bir soruya 'Stadın yetişmesi zor görünüyor' yanıtı vermişti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren'in bundan dolayı 'Basına demeç verdin' gerekçesini öne sürüp Canbeyli'nin Akçakale'ye tayin edilmesini sağladığı ifade ediliyor.

Son dakikaya kadar İl Müdürlüğü yetkilileri, Stadın ilk maça yetişip yetişmeyeceği konusunda halen bir açıklama yapmış değil.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , , , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum