Şanlıurfa Nüfusunu Düşündüğünüz Kadar Vatandaşlarını da Düşünseydiniz..;

Şanlıurfa Nüfusunu Düşündüğünüz Kadar Vatandaşlarını da Düşünseydiniz..

Şanlıurfa Milletvekili Özşavlı sosyal medya hesabından paylaştığı Bugün Urfa’nın nüfus artış hızına olan katkımızı göstermek için Ezher, Enzar ve Ezel ile Sayın Süleyman Soylu bakanımızı ziyarete gittik.....

Şanlıurfa Milletvekili Özşavlı'ya vatandaşlardan tepki..


Vekil Özşavlı çocuklarıyla birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret eden ve sosyal medya hesabından kullandığı ifadelerle şaşırttı: 'Bugün Urfa’nın nüfus artış hızına olan katkımızı göstermek için Ezher, Enzar ve Ezel ile Sayın Süleyman Soylu bakanımızı ziyarete gittik' sözlerine vatandaşlardan tepki geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk sözünü yerine getiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu 3 çocuğu ile ziyaret etti.

Bu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, “Bugün Urfa’nın nüfus artış hızına olan katkımızı göstermek için Ezher, Enzar ve Ezel ile Sn.@suleymansoylu bakanımızı ziyarete gittik. Bakanımıza güler yüzü ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz!” ifadelerini kullandı.

Özşavlı'nın takipçilerinden Sedat Turgut, 'Sayın vekilim çocuk güzel şey ama bu hayat pahalılığında kimse 3-4 düşünemez oldu.' ifadelerini kullanırken, Fatih Cide, 'Sayın vekil biraz da memlekete olan katkılarınız için memlekete uğrayıp halkın sizi seçtiğini hatırlasanız.' yorumunu yaptı.


Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum