Kent Ormanında ki Kır Düğünü Projesi Kimin İçin Yapılıyor;

Kent Ormanında ki Kır Düğünü Projesi Kimin İçin Yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan Halil-ür Rahman Kent Ormanı bölgesinde inşaat çalışmalarına başlanılan ‘Kır Düğünü’ projesine vatandaşlardan tepki geldi....

Şanlıurfa kent ormanında Kır Düğünü çalışmaları devam ederken vatandaşlardan bir de tepki geldi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Halil-ür Rahman Kent Ormanı bölgesinde toplam 25 bin metrekarelik alanda Kır Düğünü projesi hayata geçiriyor.


Büyükşehir kır düğünü projesini paylaştıktan sonra vatandaşlardan sosyal medyada tepki geldi.

Sosyal medya hesaplarında paylaşımlarda bulunan vatandaşlar burası kim için yapılıyor diyerek tepki gösterdiler.   

2017 yılında kent ormanı yapılmak için Nihat Çiftçi döneminde DSİ'den alınan ve Halil-ür Rahman Kent Ormanı' olarak Urfa'ya kazandırılacağı, ormanlık alanın zenginleştirileceği ifade edilmişti.   

Ormanlık alana kır düğünü projesine tepki gösteren Şanlıurfa'lı vatandaş olarak kendini tanıtan Durak Yılmaz sosyal medya hesabından tepki göstererek  şehrin nefes alması için daha fazla ağaçlandırma yapacağına betonlu yapılarak yaparak kır düğünü alanı yapıyor. Halk sizden kır düğünü alanı istemiyor şehir nefes alsın istiyor. Halk için değilse kim için yapılıyor sorusunu sorarak tepki gösterdi.   

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından paylaşılan Kır Düğünü projesine göre;   

Halil-ür Rahman Kent Ormanı bölgesinde inşaat çalışmalarına başlanılan ‘Kır Düğünü’ projesi kapsamında toplam 25 bin metrekare alan içerisinde 16 bin metrekare yeşil alan, 6 bin 500 metrekare otopark, 150 metrekare mescit, 260 metrekare mutfak 530 metrekare sahne alanı yer alacak.  Nostalji konseptinde hazırlanacak olan projede yeşil alanlar ön planda tutulacak. Herkesin hayal ettiği kır düğünü ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara farklı bir konsept sunacak.  25 bin metrekare alan üzerinde inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği ‘Kır Düğünü’ projesi en kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum