Viranşehir’de belediye meclis toplantısı yapıldı;

Viranşehir’de belediye meclis toplantısı yapıldı

Viranşehir Belediyesi Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Salih Ekinci başkanlığında gerçekleştirildi....

VİRANŞEHİR- Viranşehir Belediyesi Meclis salonunda halka ve basına açık gerçekleştirilen toplantıya, meclis üyelerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek, toplantıda alınacak kararların hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.

İlçede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Ekinci, pilot bölge seçtikleri Yenişehir Mahallesinden sonra DEPSAŞ ve ŞUSKİ altyapı çalışmalarının ardından Hürriyet mahallesinin üstyapı çalışmalarına başlayacaklarını ve aynı hizmetlerin bu mahallede de yapılacağının altını çizdi.

Açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin gündem dışı verdikleri önergeler tek tek okunarak, bazıları gündem maddelerine bazıları da komisyonlara sevk edildi. Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçildi.

Üç gündem maddesinden görüşüldüğü toplantıda, İhtisas Komisyonlarının yeniden seçilmesi ve zabıta personeline ağustos ayından itibaren maktu mesainin verilmesi oy birliği, İller Bankası’ndan kredi alınması için belediye başkanına yetki verilmesi maddesi ise, oy çoğunluğu ile kabul edildi. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 1,5 saat sürdü.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum