Gençler Büyükşehir Belediyesinin havuzlarıyla serinliyorlar;

Gençler Büyükşehir Belediyesinin havuzlarıyla serinliyorlar

Şanlıurfa’da yaklaşık 10 bin genç kavurucu sıcaklarında Büyükşehir Belediyesine ait havuzlarda serinliyor....

Hava sıcaklıklarının normallerin üzerinde seyrettiği Şanlıurfa’da gençler ve çocuklar serinlemenin yolunu arıyor. Okulların tatil olması, hava sıcaklıklarının iyiden iyiye kendisin hissettirdiği Şanlıurfa’da çocuklar şortlarını ve bonelerini alarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait Bey Kapısı Osman Çiftbudak açık yüzme havuzunun yolunu tuttu.

Farklı ebat ve boylarda havuzların yer aldığı, su değişiminin, klorlama ve hijyen çalışmalarının periyodik olarak yapıldığı havuzu dolduran gençler ve çocuklar seanslarının son dakikalarına kadar gönüllerince yüzdü, serinledi, eğlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de Bey Kapısı Osman Çiftbudak Yüzme Havuzuna giderek çocuklarının mutluluklarına ortak oldu.

BEYAZGÜL: YÜZME HAVUZLARIMIZIN SAYISINI ARTIRACAĞIZ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait havuzlardan günde 10 bin vatandaşın faydalandığını ifade eden Beyazgül, havuzların sayısının artacağı mesajını verdi.

Beyazgül, “Bey Kapısı Osman Çiftbudak Yüzme Havuzunda gençlerimiz ve çocuklarımızla bir aradayız. Havuzda çocuklarımız neşe içerisinde yüzüyor, serinliyor. Çocuklarımızın sulama kanallarında veya göletler gibi boğulma riski olan yerlerde serinlemeye gitmemeleri için Belediyemize ait açık havuzlarımız ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Havuzlarımızın sayısını artıracağız. Günlük 10 binin üzerinde çocuğumuz bu havuzlardan faydalanmaktadırlar. Havuzlarımızda hijyen kurallarına ve suyun periyodik olarak temizliği konularına uyulmaktadır. Çocuklarımızın mutluluğu için bu havuzlarımıza çocuklar gibi bakmaya devam edeceğiz her şey Şanlıurfa için” ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum