Beyazgül ve Canpolat TYB Şanlıurfa Şubesinde;

Beyazgül ve Canpolat TYB Şanlıurfa Şubesinde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Canpolat, TYB Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti....

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Şanlıurfa Şubesini ziyaret ederek yazarlarla sohbet etti.

Etkinliğe TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya, Şanlıurfa Vakfı Şube Başkanı Mehmet Emin Karahan, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ve TYB yönetim kurulu üyeleri, şair ve yazarlar katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TYB Şanlıurfa Şube Başkanı Kaya, Şair Nabi Evi’nin kente kazandırılmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’e teşekkür etti.

Şanlıurfa’nın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından 2023 turizm kenti seçilmesini hatırlatan Kaya, bu noktada herkese vazifeler düştüğünü belirterek, “Üyelerimizin teklifi ile ilk olarak valilik, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri iş birliğiyle bir hazırlık çalıştayı yapılmasının doğru olacağını düşünüyoruz. Yazarlar Birliği olarak bu konudaki iş birliğine her zaman hazırız. Şehrimizin maddi manevi yönden tanıtımı büyük önem arz etmektedir” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yazarların sorularını da yanıtlayan Beyazgül, halk ekmek ve yeni konut projelerinden bahsetti.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat da ilçede sundukları hizmetleri anlattı.

Etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum