Belediye Başkanı Çakmak’tan gençlere müjde;

Belediye Başkanı Çakmak’tan gençlere müjde

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, ilçeye kazandırılması planlanan çalışmalar kapsamında Ankara’da yaptığı ziyaretler meyvesini vermeye devam ediyor....

İstihdam konusunda önemli bir konuma sahip Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) tamamlanması için girişimlerini sürdüren Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, birçok eksiğin giderildiğini ifade etti.

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Ankara’da temaslarını sürdüren Çakmak’ın son müjdesi ise gençlere yönelik oldu.

Şanlıurfa Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Töreninde Milletvekili Gülpınar’la Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşen Çakmak, yeni projelerin onaylandığını duyurdu.

Çakmak, yarı olimpik yüzme havuzu, kapalı spor salonu, 2 gençlik merkezi, 10 halı saha, 500 kişilik tribün ve idari binanın yanı sıra üniversite öğrencileri için KYK yurdunun bakım ve onarım projelerinin protokolünü imzaladı.

Siverek gençliğini önemsediklerini belirten Çakmak, “Sevgili gençler, sizlere çok önemli müjdelerim var. Sizler daha fazla sportif faaliyetler yapın diye gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız ve bugün nihayete kavuşan yatırımlarımızın protokollerini imzaladık. Yatırımların öncelikle gençlerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Siverek’in Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip kentlerin başında geldiğini aktaran Çakmak, gençlik yatırımlarının artabileceğini dile getirdi.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum