Ceylanpınar Belediyesine ek bütçe;

Ceylanpınar Belediyesine ek bütçe

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında, Ceylanpınar Belediyesinin bütçesine 18 milyon TL ek bütçe ödeneğinin verilmesine ilişkin komisyon raporu kabul edildi....

ŞANLIURFA –Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının son birleşimi gerçekleşti.

Birleşim, Başkan Vekili Ahmet Kaytan ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıda, okunan komisyon raporları arasında yer alan Ceylanpınar Belediyesine 18 milyon TL ek bütçe ödenek verilmesine ilişkin rapor görüşüldü. Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) şerh düştüğü rapor oy çokluğuyla kabul edildi.

İlgili maddede şu ifadeler yer aldı:

“16.05.2022 tarih ve 229 sayılı Meclis kararı ile Komisyonumuza havale edilen ‘Ceylanpınar Belediyesi Ek Ödenek Aktarımı’ ile ilgili Komisyonumuzca yapılan incelemeler ve değerlendirmeler neticesinde;

Komisyonumuz tarafından Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 37. Maddesine göre, Ceylanpınar Belediye Başkanlığı Destek Hizmet Müdürlüğüne 14.000.000.00 TL ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne 4.000.000.00 TL olmak üzere toplam 18.000.000.00 TL ödenek aktarılması uygun görülmüştür”.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum