Onikiler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi iptal;

Onikiler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi iptal

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda 2016 yılında Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesinde planlanan Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi iptal edildi....

ŞANLIURFA -Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda, 2016 yılında Eyyübiye ilçesine bağlı Onikiler Mahallesi için kentsel dönüşüm ve gelişim proje çalışması Eyyübiye Belediye Meclisi tarafından iptal edilmesi istendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisine gelen ilgili madde görüşüldü. Meclis üyelerine sunulan iptal kararı oy birliğiyle kabul edildi.

 

PROJE İPTAL EDİLDİ

Eyyübiye Belediye Başkanlığı’nın ilgili gündem maddesinde şu ifadeler yer aldı:

“Eyyübiye ilçesi Kendirci (Onikiler) Mahallesi 5.06 hektarlık alanlı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanında kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin uygulanamayacağı belirtilerek 20.07.2016 tarih ve 312 sayılı Meclis kararındaki yetkilendirme talebinin kaldırılması istenmektedir.

Buna göre Eyyübiye Belediyesinin ilgi talebi çerçevesinde Büyükşehir Belediye Meclisimizce verilen 20.07.2016 tarih ve 312 sayılı meclis kararının iptal edilmesi için yazımızın Büyükşehir Belediye Meclisine havale hususunu tensip ve onurlarınıza arz ederim”.

Sinan ÖZDEMİR / BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum