Ortaokullar arası bilgi yarışması sona erdi;

Ortaokullar arası bilgi yarışması sona erdi

Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen ortaokullar arası bilgi yarışmasını Şair Nabi Ortaokulu kazandı....

Haliliye Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından, 30 ortaokulun katılımıyla genel kültür konulu bilgi yarışması düzenledi. Okulların kıyasıya mücadele ettiği bilgi yarışması, grup yarışmalarının ardından finale kalan 4 okulun yarışmasıyla sona erdi.

Finalde Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu, Haliliye Ortaokulu, Yeşilurfa Ortaokulu ve Şair Nabi Ortaokulu yarıştı.

Yarışmada en çok doğru cevabı veren ve puanları toplayan Şair Nabi Ortaokulu öğrencileri, okullarına birinciliği kazandırdı.

Yarışmanın final programına Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yasin Akgül, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Canpolat,  gençliğe yatırım, geleceğe yatırım şiarıyla hareket ettiklerini belirtti. Ortaokullar arası bilgi yarışmasını tamamladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Gençlik bizim diyoruz. Belediyecilik aynı zamanda da sosyal anlamda vatandaşların gönlüne dokunabilmektir. İnşallah yeni projelerimiz de var. Bunları tek tek ortaya koyacağız. Gençlerimizden umutluyuz, ümitvarız. Emeği geçen çok değerli hocalarımıza, milli eğitim camiamıza, belediyemizdeki çalışma arkadaşlarımıza ve değerli basın camiasına teşekkür ediyorum. Yarışmamıza katılan tüm öğrencilerimize yolunuz, bahtınız açık olsun diyorum”.

BİHA

 

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum