Akçakale-Suruç yolu genişletiliyor;

Akçakale-Suruç yolu genişletiliyor

Akçakale-Suruç yolunu genişletme çalışmaları başladı. Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş “Hiç durmadan, yorulmadan ilçemizi inşa etmeye devam edeceğiz” dedi....

Akçakale ulaşımını rahatlatacak Akçakale-Suruç yolunda yol genişletme projesinde çalışmalar başladı.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın “Yol medeniyettir” anlayışıyla sürdürdüğü ulaşımı rahatlatma çalışmaları kapsamında Akçakale-Suruç yolunda yol genişletme çalışmaları başlatıldı. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar kapsamında dolgu yapılıyor.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş da ilçenin batı girişinde yer alan bölgeye giderek çalışmaları yerinde inceledi.

Karataş yol çalışması ile yıllardır yaşanan trafik yoğunluğunun azaltılmasının hedeflendiğini ve yolun 40 metre genişliğe ulaşacağını belirterek şunları ifade etti:

“Akçakale’mizi inşa etme yolunda bir devasa projeye daha imza atmış ve başlamış olmanın heyecanını, sevincini yaşıyoruz. Akçakale’mizin batı girişine tekabül eden, Suruç yolu olarak bildiğimiz yolun üzerindeyiz. Bu yolumuz mevcut haliyle 8 metre eninde araçlarımızın gidiş gelişlerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı bir yer. Şehrimizin 100 yıllık vizyonuna bir katkıda bulunmak için, bu yolu imardaki şekliyle 40 metre eninde genişletme hedefiyle yola çıktık. Çalışmalara ‘Bismillah’ diyerek başladık. Şu anda dolgu malzemesini yapıyoruz. Bir taraftan kepçeler çalışıyor, bir taraftan da kamyonlar dolgu malzemesini getiriyor. Bu projenin ne kadar devasa olduğunun özellikle altını çizmek istiyorum.”

KARATAŞ: “24 SAATTE, 24 NOKTADA, 24 AYRI PROJE YÜRÜTÜLÜYOR”

Gece gündüz demeden, merkez-kırsal ayrımı yapmaksızın ilçenin dört bir yanında çalışmaların aralıksız sürdüğüne dikkati çeken Karataş “2022 yılı Akçakale’mizin sıçrayış yaptığı, yatırımların doruğa çıktığı, 24 saatte 24 ayrı noktada 24 ayrı projenin aynı zamanda yürütüldüğü bir zaman dilimi. Hiç durmadan, bıkmadan, yorulmadan, herhangi bir gevşeme emaresi göstermeden ilçemizi inşa etmeye devam edeceğiz. Akçakale her şeyin en güzeline, hizmetin en iyisine layık” dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum