CHP Şanlıurfa İl Örgütü: Muharrem Aksan olayının takipçisiyiz!;

CHP Şanlıurfa İl Örgütü: Muharrem Aksan olayının takipçisiyiz!

CHP Şanlıurfa İl Örgütü, Eyyübiye ilçesinde cansız bedeni bulunan 16 yaşındaki Muharrem Aksan’ın şüpheli ölümünde bir ihmalin söz konusu olduğunu ileri sürerek sürecin takipçisi olacaklarını bildirdi....

ŞANLIURFA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, Eyyübiye ilçesine bağlı Çalışkanlar köyünde geçtiğimiz günlerde cansız bedeni bulunan Muharrem Aksan’ın şüpheli ölümüyle ilgili basın açıklaması yaptı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Sekreteri Avukat Ronayi Paydaş, ölümü şüpheli bulunan Muharrem Aksan olayının takipçisi olacaklarını kaydetti.

PAYDAŞ: AÇIKÇA BİR İHMAL SÖZ KONUSU

Paydaş, partinin il teşkilatı olarak sürecin takipçisi olacaklarını belirten Paydaş, şunları söyledi:

“Yaşanan bu menfur olaydan sonra bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada çıkan haberler aklımıza korkunç sorular da getirmektedir. Muharrem Aksan hedef gözetilerek mi öldürüldü, yoksa alanda terk edilen patlayıcı maddeler sebebiyle mi öldü?

Şanlıurfa Valiliği’nin atış taliminin saat 15:08’de sona erdiğinden bahsetmiş ise de bölge halkı silah seslerinin saat 18:00’e kadar devam ettiğini ve silah seslerinin geldiğini belirtmişlerdir.

Zira atış alanı terk edilmeden önce de gerekli güvenlik önlemleri kapsamında genel temizliğin yapılması da gerekmekteydi. Otopsi raporuna göre vücutta metal parçaları bulunduğuna göre yaşanan olayda açıkça bir ihmal söz konusudur. İlgili ihmali davranışları gösterenler hakkında gerekli yasal işlemlerin yapılıp adalet karşısına çıkartılması tüm toplumun talebidir. CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Hukuk Komisyonumuz sürecin takipçisi olacaktır. Dünyada, ülkemizde ve coğrafyamızda hiçbir ölümü kabul etmediğimizi belirtiyor ve altını çiziyoruz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum