Akçakale mesire alanında sona gelindi;

Akçakale mesire alanında sona gelindi

Akçakale’nin ilk mesire alanında çalışmalarda sona gelinirken, alanda sulama için sondaj kuyusu açıldı....

AKÇAKALE - Akçakale ilçesine kazandırılan ilk mesire alanı için sondaj kuyusu açıldı.

50 yıllık ağaçları, yeşillendirilen alanları, kamelya, yürüyüş parkurları, çocuk parkı ve düğün salonu ile ilçeye kazandırılan ilk mesire alanında çalışmalarda son viraja girildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Akçakale Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak mesire alanının sulama ihtiyacının karşılanması sondaj kuyusu açıldı.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş da çalışmaları yerinde incelemek için mesire alanına gitti ve yetkililerden bilgi aldı.

Karataş, mesire alanıyla yeni yaşama alanı oluşturduklarını belirtti.

Mesire alanıyla ilçeye yakışır bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Karataş, şunları ifade etti:

Bulunduğumuz mesire alanımızda yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alan üzerinde Akçakale’mize yakışır bir şekilde bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Mesire alanımızda 40-50 yaşlarında ağaçlarımız mevcut. Bu araçların yanı sıra burada yapılan düzenleme ile beraber yeşil bir alan oluşturduk. Çimler ekildi, oyun alanları, kamelyalar bütün donatıları ile beraber harika bir yaşam alanı oluşturduk. Bu mesire alanımızın su ihtiyacının karşılanması ağaçlarımızı sulanması için de her detay düşünüldü. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'ün katkıları ile sondaj kuyusu çalışması yapıyoruz. Burada bu sondaj kuyusu ile beraber millet bahçemizin, mesire alanımızın bütün sulama ihtiyacı buradan karşılanacak”.

BİHA



 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum