Şanlıurfa Cezaevindeki olayla ilgili yazılı açıklama geldi!;

Şanlıurfa Cezaevindeki olayla ilgili yazılı açıklama geldi!

Şanlıurfa Cezaevinde yangın çıktığı ve 2 kişinin yaralandığı iddia edilen olayla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı yangının çıkmadığını ve yaralı olmadığını duyurdu....

Şanlıurfa'da hareketli dakikaların yaşandığı Eyyübiye İlçesi'ndeki cezaevinde çıktığı belirtilen yangın ile ilgili ilk yazılı açıklama geldi.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Şanlıurfa Valiliği'nce yapılan 'aynı' açıklamada yangın ve yaralı iddiaları yalanlandı.

"4 MAHKUM KOĞUŞA MEMURLARIN GİRMELERİNE ENGEL OLDU"

Açıklamada olayın mahkumların yetkililere kapıyı açmamasından kaynaklandığı belirtilerek "24/03/2022 günü saat: 20.00 sıralarında Şanlıurfa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda bir koğuşta kalan toplam 4 hükümlü/tutuklunun bulundukları koğuşa görevli infaz ve koruma memurlarının girmelerine engel oldukları ancak daha sonra söz konusu hükümlü ve tutuklular tarafından kapının açıldığı tespit edilmiştir.
Ceza ve infaz kurumunda yangın çıktığına ilişkin haberler gerçek dışıdır. Olayda yaralanan hiçbir tutuklu ve hükümlü yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum