Kanlı infazın zanlıları yakalandı!;

Kanlı infazın zanlıları yakalandı!

Şanlıurfa'da seyir halindeki otomobile açılan ateş sonucu iki kişinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin kaçan zanlıların 3’ü jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı....

KARAKÖPRÜ - Olay, 5 Şubat’ta Şanlıurfa - Diyarbakır kara yolunun kırsal Akziyaret Mahallesi yakınlarında meydana gelmişti.

Seyir halindeki 34 BKG 893 plakalı otomobile, aynı yönde seyreden plakası sökülmüş başka bir otomobildeki kişi ya da kişiler tarafından uzun namlulu silahla ateş açılmış, saldırıda otomobilde bulunan İbrahim Kızılok ile Murat Yılmaz hayatını kaybetmişti. Saldırganların kullandığı otomobil ise kaza yapmış, otomobilden inen saldırgan ya da saldırganlar yaya olarak olay yerinden kaçmıştı.

JASAT’TAN EŞ ZAMANLI OPERASYON

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı ve Karaköprü İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından olayla ilgili firar durumunda olan İbrahim Halil Üzer, Şefika Üzer ve Siraç İnanır’a yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Siverek kırsalında İnsansız Hava Aracı destekli operasyonda jandarmanın dur ihtarına ve havaya açılan ateşlere aldırış etmeyen şahıslar kaçtı. Yaklaşık 8-10 km yaya olarak arazide zorlu kovalamaca neticesinde 3 firari yakalandı.

Yakalan şahıslar adliyeye sevk edildi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum