AK Partili üst düzey isim Battani Bilim Merkezini ziyaret etti;

AK Partili üst düzey isim Battani Bilim Merkezini ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, Şanlıurfa’daki temasları kapsamında Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezini ziyaret etti....

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, ziyaretlerini sürdürüyor. AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından İleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü makamında ziyaret etti.

Başkan İleri’nin bir sonraki durağı ise Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’da bir ilk olarak hizmete sunulan Battani Uzay ve Havacılık Bilim Merkezi oldu.

Ömer İleri, Battani Bilim Merkezinde yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bilim adına önemli gelişmeler olduğunu söyleyen İleri, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bilim Merkezini ayrıntılı bir şekilde gezdik. Burada gördük ki gerek eğitim gerekse yapılan projeler olsun göz doldurucu. Çok büyük bir memnuniyet duyduk. Burada öğrenciler tarafından yapılan projeler çok ilgimi çekti. Belediyemizi kutluyorum. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da bilim adına önemli gelişmeler var. Buradaki bilim merkezi önemli bir fark oluşturuyor. İnşallah gelecekteki başarılarını da takip edeceğiz”.

BİHA 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum