Türk Böbrek Vakfı Şanlıurfa’da eğitim verecek;

Türk Böbrek Vakfı Şanlıurfa’da eğitim verecek

Türk Böbrek Vakfı’nın (TBV) 2011 yılında başlattığı ve 29 ilde yüzbinlerce kişiye ulaşan “sağlıklı bir yaşam için beslenme ve hayat tarzı önerileri”  eğitimlerinin yeni durağı Şanlıurfa oldu....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da yüzbinlerce öğrenci, öğretmen ve dolaylı olarak veliye ulaşan ‘böbrek sağlığı ve beslenme’ eğitimleri verilecek.

TBV ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanacak iş birliği protokolü ile 24 - 25 Mart tarihlerinde Şanlıurfa'da ilk ve ortaokul öğrenimi gören öğrencilere eğitim verilecek.

Türk Böbrek Vakfı başta ülkemizde böbrek sağlığının korunması olmak üzere, kronik böbrek yetmezliği hastalarına hemodiyaliz tedavisi ve bu hastalar için en seçkin tedavi yöntemi olan böbrek nakli ile organ bağışı konularında çalışmalarına devam ediyor.

Şanlıurfa’daki ilk ve orta dereceli okullarda öğrencilere ve velilere verilecek eğitimlerin ardından, içeriklerin kalıcı olması ve öğretmenler tarafından müfredat içerisinde yeri geldikçe değinilmesi için ilde görev yapan öğretmenlerin gönüllü katılımı esasına dayalı olarak ‘eğiticinin eğitimi de verilecek.

Söz konusu eğitimde öğretmenlere eğitim materyallerinin yanı sıra katılım sertifikaları da takdim edilecek. 

BİHA

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum