CHP Urfa’nın soruları için komisyonlar kurdu;

CHP Urfa’nın soruları için komisyonlar kurdu

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, kentin sorunlarıyla ilgili bazı komisyonlar kurarak çözüm arayacaklarını bildirdi....

ŞANLIURFA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, kent genelinde yaşanan sorunlara yönelik çözümler üretmek için bazı komisyonlar kurdu. 

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı Sekreteri Avukat Ronayi Paydaş, basın toplantısında kurulan komisyonlarla ilgili bilgiler verdi.

Paydaş, 3 Mart’ta Hukuk Komisyonu, 21 Mart’ta Kent ve Çevre Komisyonunun kurulduğunu kaydetti. Bugün itibarıyla da Kadın ve Çocuk Komisyonu, Tarım ve Hayvancılık Komisyonu, Sağlık Komisyonu, Eğitim Komisyonu ve Halkla İlişkiler Komisyonu kurulmasına kararı verildiğini belirten Paydaş, şunları söyledi:

“Ülkemizin şu anda hiç olmadığı kadar hukuka ve adalete ihtiyacı var. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Örgütü olarak hukukun üstünlüğünü, demokrasiyi ve insan hak ve özgürlüklerini, birlikte yaşamı, doğayı korumayı ve yaşatmayı her koşulda savunduk ve savunmaya da devam ediyoruz. Gün geçtikçe vatandaşlarımızın hukuka ve adalete olan güven ve inancı gitgide azalıyor hatta yok olmak üzere. İşte biz bu noktada vatandaşlarımıza gereken güveni verip her zaman yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz.

Kısaca izah etmeye çalıştığımız hususlarca dünyanın, ülkemizin ve ilimizin sorunları ile yakından ilgilenen bir örgüte sahibiz. Şu dakikadan sonra il başkanlığımızda kurduğumuz ve kuracağımız diğer komisyonlarla önceki algıları kırıp dünyanın, ülkemizin ve ilimizin sorunları ile yakından ilgilenen ve sorunlara çözüm bulan ve çözüm üreten bir örgüt haline geleceğiz”.


BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum