Aydınlık: Mahalle sakinleri sıkıntı yaşıyor;

Aydınlık: Mahalle sakinleri sıkıntı yaşıyor

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Dedeosman Mahallesi sakinlerini ziyaret edip sorunlarını dinledi. Aydınlık, mahallede yaşanan uyuşturucu olaylarının önüne geçilmesi için yetkilileri çağrı yaptı....

ŞANLIIRFA -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Dedeosman Mahallesini ziyaret etti. Aydınlık burada mahalle sakinlerinin uyuşturucu madde kullanan şahıslarla ilgili yaşadığı sorunların son bulması adına ilgili kurumlara çağrı yaptı.

 Sorunlarını Aydınlık’la paylaşan mahalle sakinleri, “Vekilim uyuşturucu madde kullanan şahıslar adeta mahallemizi mekan tutmuşlar. Mahallede kullanılmayan evlerde ve sokak aralarında uyuşturucu kullanan şahıslar yüzünden sokağa çıkamaz durumdayız. Geceleri çocuklarımız, kadınlarımız ve bizler kapılarımızı bile açmaktan korkuyoruz. Ayrıca mahallemizde hırsızlık olayları yaşanmaktadır. Mahallemizdeki evlerin kentsel dönüşüm kapsamına alınmasını istiyoruz. Yaşamış olduğumuz sorunlarımızı yetkililere iletmenizi sizden özellikle rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.


AYDINLIK: MAHALLELİ SIKINTI İÇİNDE

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Aydınlık, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Mahallede uyuşturucu madde kullanan şahısların barındığı ve uyuşturucu madde kullandığı kullanılamaz haldeki evleri dolaştık. Mahallede yaşayan vatandaşlarımız uyuşturucu madde kullanan şahıslar nedeniyle, sıkıntı yaşamaktadırlar. Bu mahallede çok sayıda metruk ev var. Mahalle sakinleri bu metruk durumdaki gece kondu evlerde gençlerimizin uyuşturucu madde kullandığını bize aktardılar. Buradan yetkililere sesleniyorum. Bu bölgede bir an önce belediye veya TOKİ kentsel dönüşüm çalışması başlatmalıdır. Valimizden ve emniyet müdürümüzden de isteğimiz bu mahallede asayiş kontrollerini sıkılaştırmalarıdır”.

BİHA

 

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum