Vekil Akay: Başkan Yalçınkaya’nın yanındayız;

Vekil Akay: Başkan Yalçınkaya’nın yanındayız

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Akay, Akçakale Belediye Başkanı Yalçınkaya’yı ziyaret ederek “Belediye başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Belediye başkanımızın yanındayız” dedi....

AKÇAKALE - AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret etti.  Beraberindeki Belediye İş Sendikası Başkanı Adem Şıltak ile ilçeye gelerek Başkan Yalçınkaya’yı makamında ziyaret eden Akay, ilçede yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

VEKİL AKAY’DAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Vekil Akay, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada birlik ve beraberlik mesajı vererek şunları söyledi:

 “Değerli dostlarımız ile Belediye Başkanımızı ziyarete geldik. Belediye Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. İlçemizin sorunlarını tek tek çözmeye devam edeceğiz. İnşallah seçim arifesine kadar ilçemizin önemli bütün sorunlarını çözeceğiz. Belediye başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Belediye çalışmaları için belediye başkanımızın yanındayız ve başkanımızla beraberiz.”

AKAY: DOKUNMADIK HİÇBİR KÖY BIRAKMAYACAĞIZ

Başkan Yalçınkaya’ya hizmetleri için teşekkür eden Vekil Akay, hizmetin ulaşmayacağı hiçbir köy kalmayacağını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Vatandaşlarımızdan gelen bütün sıkıntı ve sorunları başkanımıza ileteceğiz. Bunları çözeceğiz. Tek bir sıkıntımız, vatandaşlarımızın biraz sabırlı davranması gerekiyor. Dokunmadık hiçbir köy bırakmayacağız. Hizmet bazında vatandaşlarımızla beraberiz, beraber olmaya devam edeceğiz.”

YALÇINKAYA: 100 YILLIK İŞLER YAPTIK

Başkan Yalçınkaya da ziyaretinden ve desteklerinden dolayı Vekil Akay’a teşekkür etti.

Akçakale’de 3 yılda çok güzel hizmetler yaptıklarını belirten Yalçınkaya, “100 yıllık işler yaptık” dedi.  

Seçime kadarki sürede bütün ekibiyle eksik olan hizmetleri tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Yalçınkaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Akçakale'yi inşallah sınırda yıldız bir ilçe yapacağız. Bu gayretle çalışıyoruz. Vekilimiz her zaman yanımızda. Ankara'daki elimiz, ayağımız, kolumuz, gözümüz. Orada kendisi gayret ediyor. Biz de orada çözemediğimiz sorunları kendisinin vasıtası ile çözmeye çalışıyoruz. Şu anda Organize Sanayimizi inşallah vekilimizin gayreti ile ortaya koyacağız ve Akçakale'nin geleceğini tamamen değiştireceğiz. Burada kalıcı eserler yapacağız. Bundan sonraki nesiller bizi inşallah hayırla yad edeceklerdir. Canla başla gayretle çalışıyoruz. Her şey Akçakale, her şey buradaki kardeşlerimiz için. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Saygılar sunuyoruz”.

BİHA 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum