Urfa'da akrabalar arasında kan döküldü! Ölü ve yaralılar var -EK;

Urfa'da akrabalar arasında kan döküldü! Ölü ve yaralılar var -EK

Eyyübiye'de akraba iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, aralarında 5 yaşındaki çocuğun da bulunduğu 7 kişi de yaralandı. Kavganın nedeninin köpekler olduğu öne sürüldü....

EYYÜBİYE- Olay, bu akşam saat 19.00 sıralarında Eyyübiye'ye bağlı kırsal Ayrancı Mahallesi'nde meydana geldi.

İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan akraba iki ailenin köpekleri kavgaya tutuşunca köpeklerin kavgası ailelere de sıçradı. Aileler arasında köpekler nedeniyle başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ambulans ekipleri olayda yaralanan 2'si ağır 5 yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Diğer 4 yaralı ise sivil araçlarla hastaneye götürüldü. 

Yaralılardan 15 yaşındaki Hasan Karademir ve 50 yaşındaki Mehmet Karademir'in kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralılardan Ali Karademir'in ise sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu olduğu; Hasan Karademir'in Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ve 5 yaşındaki Sümeyye Karademir'in ise tedavisinin Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde sürdüğü belirtildi. 

Jandarma mahallede ise geniş güvenlik önlemi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum