Başkan Çakmak'tan 18 Mart Mesajı;

Başkan Çakmak'tan 18 Mart Mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, tarihte eşine nadir rastlanabilecek aziz milletimizin kazandığı...


Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çakmak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, tarihte eşine nadir rastlanabilecek aziz milletimizin kazandığı bir başarıdan çok daha öte bir destandır. Bu zafer, yokluk içinde var olma mücadelesi veren aziz milletimizin tarihe yön verdiği şanlı bir varoluş mücadelesidir. Çanakkale Zaferi, tarihi destanlarla dolu aziz milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu, bugüne ve yarınlarımıza altın harflerle yazdığı bir destandır. En büyük görevimiz atalarımızın bizlere bıraktığı kutlu mirasa sahip çıkmaktır. Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, vatanı uğruna canını bir an bile düşünmeden feda eden tüm aziz şehitlerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."

BİHA

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum