Aydınlık, Meclis'te madde bağımlılığı sorununu dile getirdi;

Aydınlık, Meclis'te madde bağımlılığı sorununu dile getirdi

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Urfa’da gençleri ve çocukları çeşitli yollarla bağımlı yapan uyuşturucu madde ve tombala benzeri şans oyunları tuzağını TBMM Genel Kurulu’na taşıdı....

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Urfa’da gençleri ve çocukları çeşitli yollarla bağımlı yapan uyuşturucu madde ve tombala benzeri şans oyunları tuzağını TBMM Genel Kurulu’na taşıdı.

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Meclis’te söz olarak Şanlıurfa’da madde bağımlılığı sorununu dile getirdi. Aydınlık, son dönemde gerek telefonla gerek sosyal medya üzerinden uyuşturucu madde bağımlılığı ve tombala gibi şans oyunlarının gençleri tuzağa düşürdüğü yönünde şikayetler aldığını belirtti.

Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarından biri olan uyuşturucu madde bağımlılığının aileleri yıkmaya, can yakmaya devam ettiğini belirten Aydınlık, madde kullanımının 8-10 yaşa kadar düşmüş olduğu kaydetti. Aydınlık, şunları söyledi:

“Bir an evvel Şanlıurfa özelinde bir çalışma yapılmalı ve uyuşturucu baronlarının önü kesilerek evlatlarımızı bu bataklıktan kurtarmalıyız. Konuyla ilgili bakanlıkları ve tüm kuruluşları göreve davet ediyorum.

Sayın başkan, ayrıca sokak aralarında çocukların rahatlıkla ulaştığı tombala ve benzeri şans oyunları büyük bir sorun haline gelmiştir. Bu konuda da ilgili kamu kurumları denetimi kesinlikle artmalıdır. Aksi halde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkacaktır”.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum