Başkan Özyavuz'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı;

Başkan Özyavuz'dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, sağlık çalışanlarının birer kahraman olduğunu ifade etti....

HARRAN- Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Özyavuz, mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat zor şartlar altında çalışan başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının bütün gayretinin, vatandaşlara zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti sunarak onların sağlıklarına yeniden kavuşmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Özyavuz, yayımladığı mesajda şu ifadelere ver verdi:

“İnsan hayatındaki en önemli unsurun sağlık olduğunu daha iyi anladığımız bu salgın döneminde kahraman sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Her alanda büyük bir ivme kazanarak gelişen ülkemiz, sağlık alanında da dünyadaki gelişmelere ayak uydurmuş ve bu alanda yapılan önemli yatırımlarla sağlık hizmetlerinin etkin ve yaygın biçimde tüm halkımıza ulaşması sağlanmıştır. Tıp Bayramı’nı kutladığımız bugünde, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlığımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum”.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum