CHP'li Tanal’dan uyuşturucuyla mücadele mesajı;

CHP'li Tanal’dan uyuşturucuyla mücadele mesajı

CHP İstanbul Millletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa’yı mesken tuttuğunu belirttiği uyuşturucu baronlarına karşı her kesimce t topyekûn mücadele başlatılması gerektiğini ifade etti....

Şanlıurfa’nın en büyük sorunlarından olan uyuşturucu belası aileleri dağıtmaya devam ediyor. Kentte daha 24 Şubat’ta madde bağımlısı bir genç, tartıştığı anne ve babasını vurarak öldürmüştü. Dünse Haliliye’de Tandoğan Mahallesinde iki polis, uyuşturucu satıcılığı da yaptığı belirtilen saldırgan tarafından silahla vurularak şehit edildi.

TANAL’DAN TOPYEKÛN MÜCADELE MESAJI

Şanlıurfalı olan CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından polislerin şehit olmasına ilişkin paylaştığı mesajında dikkat çeken bir mesaj verdi.

“Kentte terör estiren uyuşturucu tacirlerinin son hedefi polislerimiz oldu” diyen Tanal, şu ifadeleri kullandı:

“Maalesef Urfa’da uyuşturucu çeteleri cirit atıyor. Kentte terör estiren zehir tacirlerinin son hedefi polislerimiz oldu. Yüreğimiz yanıyor. Şanlıurfa’yı mesken tutan uyuşturucu baronlarına, irili, ufaklı çetelere karşı topyekûn mücadele başlatılmalı. Onlarca Şanlıurfalı genç ve çocuk, zehir tacirlerinin tuzağına düşüyor. Aileler, hayatlar parçalanıyor. Devletiyle, polisiyle, iktidarıyla, muhalefetiyle, STK’sıyla, siyasetçisiyle, vatandaşıyla el ele verip, Şanlıurfalı genç ve çocukları uyuşturucudan korumalıyız”.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum