Şanlıurfa'da şehit için tören düzenlenecek -EK;

Şanlıurfa'da şehit için tören düzenlenecek -EK

Bugün Haliliye'de görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Cemal Bozkurt için yarın cenaze töreni düzenlenecek....

Şanlıurfa, yarın şehit polislere son görevini yapacak.

Bugün, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cemal Bozkurt, takip ettikleri aracı durdukları sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı ve kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit olurken; yine aynı saldırıda yaralanan ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici'nin de şehit olduğu öğrenildi. 

Şanlıurfa Valiliği, konuya dair yaptığı yazılı açıklamada şehit polisler için yarın İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde cenaze töreni düzenleneceğini belirtti. Açıklamada "09.03. 2022 çarşamba günü Şanlıurfa ili Haliliye İlçesi OSM hastanesi kavşağında gerçekleşen silahlı saldırı sonucu görevli Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ve polis memuru Cemal Bozkurt şehit olmuştur. Şehitlerimiz 10.03.2022 perşembe günü saat 11.00’de İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenecek olan tören sonrasında Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici havayolu ile İstanbul iline, polis memuru Cemal Bozkurt karayolu ile memleketi Gaziantep İli Karkamış İlçesine uğurlanacaktır. Şehitlerimizin ruhu şad mekanları cennet olsun" ifadelerine yer verildi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum