Haliliye’deki köy okullarına oyun ve beceri atölyesi;

Haliliye’deki köy okullarına oyun ve beceri atölyesi

Haliliye Belediyesi Meclisi’nde, ilçede kırsal mahallelerdeki 10 ilköğretim okulunda oyun ve beceri atölyeleri kurulmasına ilişkin sosyal sorumluluk projesi üyelerin oy birliğiyle kabul edildi....

HALİLİYE -Haliliye Belediyesi 2022 Yılı Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısının üçüncü birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Haliliye Belediye Başkan Vekili Cengiz İzgördü ve meclis üyelerinin katılımıyla Eyyüp Cenap Gülpınar Devteyşti Spor ve Yaşam Merkezi’ndeki belediyenin toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri okundu.

Haliliye’nin kırsal 10 okulunda oyun ve beceri atölyeleri kurulması için Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi, meclis üyelerine sunuldu. Söz konusu atölyelerin kurulması üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

İlgili madde şu ifadeler yer aldı:

“Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından başlatılan ‘bir çatı, bir fırça’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilimiz kırsal mahallerinde yer alan okullara oyun ve beceri atölyeleri kurulmasına esas olmak üzere Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediyemiz ile ortak hizmet projesi yapılması ŞURKAV’ın 15/02/2022 tarih ve 105 sayılı yazısı ile talep edilmiştir.

Bu kapsamda, ilçemiz sınırlarında bulunan 10 adet ilköğretim okulunda beceri atölyeleri kurulmasına esas olmak üzere ŞURKAV ile ortak hizmet projesi yapılmasına, ortak hizmet projesine ilişkin esas ve usulleri belirleneceği protokolü imzalamaya Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’a yetki verilmesi konusunun 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 75. Maddesinin (a)bendine istinaden Belediye Meclisinde görüşülmesini arz ederiz”.

Sinan ÖZDEMİR / BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum