Suruç’taki 3 kardeşin öldüğü sulama kavgasında flaş gelişme!;

Suruç’taki 3 kardeşin öldüğü sulama kavgasında flaş gelişme!

Suruç’ta 2018 yılında iki aile arasında arazi sulaması nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kardeşin öldüğü olaya ilişkin aranan firari Müslüm Toraman, JASAT tarafından yakalandı. Hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan babasının yakalanm...

SURUÇ – Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Höyükyanı ve Gölcük mahallelerinde yaşayan Boğaakça ile Toraman aileleri arasında arazi sulaması nedeniyle 2018 yılında tarlada kavga çıktı.

Silahların da kullanıldığı kavgada Murat, Ahmet, Adil ve Salih Boğaakça kardeşler ağır yaralandı. Ambulanslarla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan Murat ve Ahmet Boğaakça ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Salih Boğaakça yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarını sürdürün Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olaya ilişkin hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası bulunan firari Müslüm Toraman’ın izini belirledi. Operasyon için düğmeye basan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri Eyyübiye ilçesindeki hayvan pazarı yakınlarında Müslüm Toraman’ı yakaladı. Babasının yakalanmaması için jandarma ekiplerine mukavemet eden Necmettin Toraman da ekipler tarafından gözaltına alındı.

Müslüm Toraman, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamların ardından cezaevine gönderildi.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum