ŞURKAV Ankara'dan Urfa için hem ziyaret hem etkinlik;

ŞURKAV Ankara'dan Urfa için hem ziyaret hem etkinlik

Şanlıurfa'nın tanıtımına öncülük eden vakıflardan ŞURKAV'ın Ankara Şubesi, amaçları doğrultusunda hem ziyaret hem etkinliklerini sürdürüyor....

ANKARA- Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Ankara Şubesi, kentin tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor.

"İşimiz gücümüz Şanlıurfa olacak" sloganıyla yola çıkan Şube yöneticileri ve üyeleri; kültür sanat etkinliklerinden kurslara kentin tarihi ve turizm hareketliliği ile tarımdan ekonomiye pek çok önemli konular için de kentin varlığını Ankara'da hissettirmek için çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ŞURKAV Ankara Şubesi son olarak hem önemli bir ziyaret hem de etkinlik gerçekleştirdi.

Vakıf yöneticileri ilk olarak Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Ankara İl Koordinatörü Şanlıurfalı Güzin Oyman'ı ziyaret etti. Ziyarette Ankara Şanlıurfalılar Derneği heyeti de yer alırken görüşmede başkentte yapabilecek faaliyetlerle ilgili istişarelerde bulunuldu.

ŞURKAV ANKARA EV SAHİPLİĞİ'NDE GENÇLERLE SÖYLEŞİ

Daha sonra Vakfı'n Mütevelli Heyetinden Hukukçu Şanlıurfalı Cüneyd Altıparmak, ŞURKAV Ankara Şubesi Gençlik Komisyonu tarafından organize edilen programda gençlerle bir araya geldi. Ekinlikte Av. Altıparmak, güncel konularla ilgili yaptığı konuşmada sivil toplum çalışmalarının şehir için önemi anlattı.

Şubenin yeni dönem faaliyetleri kapsamında etkinlik ve projelere ağırlık vereceği öğrenildi. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum