Bu kez de Ankara il başkanları bir araya geldi;

Bu kez de Ankara il başkanları bir araya geldi

6 muhalefet partisi liderinin gerçekleştirdiği 'zirve'nin ardından, bu kez 6 muhalefet partisinin Ankara il başkanları bir araya geldi....

6 muhalefet partisinin Ankara İl Başkanları bir araya geldi. Toplantıya Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Av Fatih Beyazıt, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Av Ali Hikmet, İYİ Parti İl Başkanı Yetgin Öztürk, Gelecek Partisi İl Başkanı Gülnur Hayran, Demokrasi ve Atılım Partisi İl Başkanı Ali Güven ve Demokrat Parti İl Başkanı Erkin Delikanlı buluştu.

Görüşmenin yuvarlak masa etrafında yapıldı. Görüşme Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantı sonrası 6 il başkanı açıklama yayımladı.

Muhalefet partilerinin ortak açıklamasında, ''Altı siyasi partinin Ankara İl Başkanları olarak bizler ve Ankara teşkilatlarımız da; Genel Başkanlarımızın iradesi doğrultusunda var gücümüzle sahada olacağız.

Genel Başkanlarımızın, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çerçevesinde yarının Türkiye’sini inşa etme ve işbirliği alanlarını genişleterek sürdürme kararlılıklarının sıkı takipçileri ve uygulayıcıları olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” denildi.

 

BİHA

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum