Valilik'ten silahlı saldırı olayına dair açıklama!;

Valilik'ten silahlı saldırı olayına dair açıklama!

Şanlıurfa Valiliği, bu akşam 2 kişinin hayatına neden olan silahlı saldırıya dair yaptığı açıklamada "Bu olayın İlimiz Siverek ilçesinde 2017 yılında V.U. adlı bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği cinayet ile bağlantılı olduğu değerlendirilmektedir" ifa...

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da bu akşam bir araca yönelik yaşanan silahlı saldırıya dair Şanlıurfa Valiliği'nden açıklama geldi.

Açıklamada 2 kişinin hayatını kaybettiği olayın Siverek'teki bir cinayetle bağlantılı olduğunun değerlendirildiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"5 Şubat 2022 tarihinde saat 21.00 sıralarında ilimiz Karaköprü ilçesinde Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda seyir halindeki araca, başka bir araçtan silahla açılan ateş sonucu iki (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.
Yapılan ilk incelemede;
Bu olayın İlimiz Siverek ilçesinde 2017 yılında V.U. adlı bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği cinayet ile bağlantılı olduğu değerlendirilmektedir. 
Meydana gelen olaya ilişkin adli makamlarca soruşturma başlatılmış olup, fail/faillerin yakalanmasına yönelik Emniyet ve Jandarma birimlerince bölgede çok yönlü çalışma başlatılmıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum