Akçakale’ye yeni parklar kazandırılıyor;

Akçakale’ye yeni parklar kazandırılıyor

Akçakale Belediyesinin başlattığı park atağı kapsamında 1 ayda 3 park hizmete hazır hale getirildi....

AKÇAKALE –Akçakale Belediyesi, 2022 yılı için yeni park yapım çalışmalarını başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de ilk olarak Turgut Özal Mahallesi’ndeki Aynel Arus Parkı’nı hizmete sundu. Ardından Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki Mina Park ile Yenişehir Mahallesindeki Altın Park’ta çalışmalar başlatıldı.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş da bugün Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde peyzaj çalışmalarını ve ağaç dikimi yapılan Mina Park’ta incelemelerde bulundu.

KARATAŞ: “2022’İN İLK AYINDA 3 PARK BİTTİ”

Ekiplere çalışmaların bir an önce tamamlanması talimatını veren Başkan Yardımcısı Karataş hedeflerinin 15 park olduğunu belirterek, “Şuanda Akçakale’mizi sınırda yıldız ilçe etme gayesiyle park ve bahçeler alanında büyük bir hamle gerçekleştiriyoruz. İlçemizin genelinde yaklaşık 15 parkı inşa etme kararı aldık. Planlarımızı, projelerimizi yaptık. İlk etapta Turgut Özal Mahallemiz’de Aynel Arus Parkı’mızdan başladık. Orayı bitirdik.

 Ağaçlarını ektik, vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şuanda da Mina Park’tayız. Parkımızın bütün peyzaj çalışmaları tamamlandı. Ağaçlandırma çalışmalarını devam ettiriyoruz. Çok yakında da çimini ekeceğiz. Bankları ve kamelyaları da yerleştirip çok aziz Akçakaleli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bunun hemen akabinde de Yenişehir Mahalle’mizde Altın Park’ta çalışmalarımız devam ediyor. 2022’in ilk ayında 3 parkı bitirmiş durumdayız. Hedefimiz, 2022 yılında 15 parkımızı halkımızın hizmetine sunmak. Hayırlı olsun” diye konuştu.

BİHA

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum