Haliliye Belediyesi’nin sporcularından madalya yağmuru;

Haliliye Belediyesi’nin sporcularından madalya yağmuru

Haliliye Belediyesi’nin sporcuları Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda sergiledikleri başarılı performansla 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak ilçenin gururu oldu....

Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 19-27 Ocak tarihlerinde Ordu’da düzenlendi. Şampiyonaya 81 ilden 6 bin sporcu katıldı.

Turnuvaya Haliliye Belediyesi’nin Kick Boks Takımı da katıldı. Turnavada başarılı bir performans sergileyen Haliliye Belediyesi’nin sporcuları Şanlıurfa’ya birçok ödülle döndü. Şampiyonada Haliliye Belediye Spor Kulübü adına mücadele eden Kick Boks sporcuları 2 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Büyükler kategorisinde 86 kiloda Türkiye 1’incisi olan Emrah Yaşar ve 67 kiloda Gençler kategorisinde Türkiye 1’incisi olan Fethi Gündüzalp altın madalya, 51 kiloda Büyükler kategorisinde Türkiye 2’ncisi olan Faysal Sılıv gümüş madalya ve 60 kiloda Gençler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü Mehmet Eriş, 70 kiloda Gençler kategorisinde Türkiye 3’üncüsü Fatma Nursev Akaltun ile 69 kiloda Yıldızlar kategorisinde Türkiye 3’üncüsü olan Muhittin Akaltun bronz madalya kazandı. Sporcular, ilçenin gururu oldu.

Şampiyonada büyük bir başarı elde eden sporcuları tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat , “Bu başarı, Haliliye Belediyesi olarak spora verdiğimiz önemin bir göstergesidir” dedi.

Başkan Canpolat, her zaman sporcuların yanlarında olduklarını belirterek, şunları ifade etti:

“Kick Boks Takımımız Ordu’da düzenlenen şampiyonada madalyalar ile döndüler. Bundan dolayı sporcularımızı bizlere yaşattıkları bu gurur sebebiyle teşekkür ediyorum. Sporcularımızın aldıkları bu başarı, Haliliye Belediyesi olarak spora verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Ekip halinde Şanlıurfa isminin duyurulmasında emeği gecen hocalarımıza ve gençlerimize teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’mızın ve Haliliye’mizin bu başarılarla anılması için spora ve sporcuya desteğimizi her zaman sürdüreceğiz.”

Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü ve İl Temsilcisi Murat Akaltun ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kick Boks Türkiye Şampiyonasında çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Yapmış olduğumuz ciddi, sistemli ve bilimsel program çerçevesindeki çalışmaların çok şükür karşılığı almış olduğumuz başarılı sonuçlarla hedefimize ulaştık. İnanılmaz derecede yoğun bir katılım vardı. 6 bin sporcunun katılmış olduğu Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Şanlıurfa ve Haliliye Belediye Kick Boks Takımı olarak çok iyi bir performans ortaya koyduk. 2 Altın, 1 Gümüş ve 3 Bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza attık. İnşallah diğer şampiyonalarda da sakat olup, Türkiye Şampiyonasına katılamayan arkadaşlarımızın aramıza dönmesiyle başarılarımız daha da artacaktır. Bu elde ettiğimiz başarı Haliliye ilçemize ve Urfa’mıza hayırlı olsun”.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum