Urfa’da İsrail’e tepki hazırlığı;

Urfa’da İsrail’e tepki hazırlığı

Anadolu Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi, İsrail Cumhurbaşkanı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olmasının Türkiye Müslümanları için bir utanç sebebi olduğunu bildirdi. Dernek, Herzog’un ziyaretini protesto etmek amacıyla bugün basın açıklaması yapacak...

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şanlıurfa Şubesi, Türkiye'ye gelecek olan İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'un ziyaretini protesto etmek amacıyla basın açıklamaları düzenleneceğini duyurdu.

AGD Şanlıurfa Şubesi’nden yapılan açıklamada, tüm yurtta olduğu gibi Urfa’da da yapılacak basın açıklamasının Şuurlu Öğretmenler Derneği’nde (ÖĞ-DER) saat 17.30’da gerçekleştirileceği kaydedildi.

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

"Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, Terörist İsrail’in başı Yitrak Herzog’un Türkiye’ye gelecek olması Türkiye Müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir. Yıllar önce ŞimonPerez’in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın hala sızısı yüreklerimizde iken, YitrakHerzog’un Türkiye’ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir".

BİHA

 

 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum