Vali Erin otoyolda mahsur kalanların yanında;

Vali Erin otoyolda mahsur kalanların yanında

Şanlıurfa Valisi Erin, kar yağışı nedeniyle kapanan Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolunda araçlarında mahsur kalan vatandaşların kurtarılması çalışmalarını yerinde denetledi....

Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolunda Siverek yakınlarında çok sayıda araç pazar günü yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Kar ve tipiden dolayı yolun ulaşıma kapanmasıyla saatlerce beklemek zorunda kalan, yolcu otobüslerinin de aralarında bulunduğu araçlardaki 862 kişi, devlet yurtlarında ağırlandı. Şanlıurfa Valisi Erin, mahsur kalanların kurtarılması çalışmalarını yerinde denetledi.

 Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, dün kar yağışı nedeniyle kapanan Şanlıurfa-Diyarbakır kara yolunda Siverek yakınlarında araçlarında mahsur kalan vatandaşların kurtarılması çalışmalarını gece yarısı yerinde denetledi. Kar ve tipide mahsur kalan vatandaşların yanına giden Vali Erin, yolda kalanların güvenli şekilde misafir edilmesi için gerekli talimatları verdi.

Vali Erin, “Şanlıurfa Diyarbakır D 360 karayolu Karacadağ mevkii 30. km de mahsur kalan vatandaşlarımızdan sonuncusunun da aracı ile birlikte saat 02:50 itibari ile güvenli bir şekilde sevkleri sağlanmıştır. Özverili çalışmalarından dolayı görev alan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Mahsur kalan vatandaşların Siverek merkezde kendileri için hazırlanan misafirhane ve yurtlarda barındırıldığını belirten Vali Erin, buraları ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Erin, “Yoğun kar yağışı ve tipi muhalefeti nedeniyle mahsur kalan 862 vatandaşımızı, misafir ettiğimiz KYK ve Milli Eğitim Bakanlığımıza ait pansiyonlarımızda ziyaret ederek ihtiyaçları noktasında koordinasyon merkezindeki görevli arkadaşlarımıza gerekli talimatları verdik” açıklamasında bulundu.

Vatandaşların kurtarılmasında gösterdikleri gayretlerden dolayı karayolları ve sivil kurtarma ekiplerine teşekkür eden Vali Erin, daha sonra şehir merkezine döndü.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum