Ahıra kapatmak yerine soğuğa terk edildi;

Ahıra kapatmak yerine soğuğa terk edildi

Şanlıurfa’da yoğun kar yağışı ve soğuk hava etkisini sürdürürken Siverek’ten gelen bir görüntü yürekleri dağladı. Sahibinin ahıra kapatmak yerine dışarıda bıraktığı bir eşeğin donmak üzere olan görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı....

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da kent merkezinde ve ilçelerde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok mahalle yolu kapanırken soğuk ve karlı hava hayvanları da olumsuz etkiliyor. Dondurucu soğuğa terk edilen eşek vakalarıyla gündeme gelen Siverek’te yine benzer bir vaka yaşandı.

İlçenin Demirci Mahallesinde bir eşek, sahibinin ahıra kapatması gerekirken dışarıda adeta ölüme terk edildi. Donmak üzere olan eşeğin görüntüsü İsmail Özen tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Özen, paylaşımında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i de etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Çok acil bir şekilde devlet korumasına alınmasını sağlar mısınız? Bu canı terk eden kişi köy ahalisine sorularak bulunup gerekli cezai işlem yapılmasını talep ediyoruz. Şanlıurfa Siverek Demirci Köyü.”

 

VALİ ERİN DEVREYE GİRDİ

Paylaşımı gören Vali Abdullah Erin, “İsmail bey, inceletip gereğini yapacağız. Konunun yakın takipçisi olacağım. Hayırlı geceler” yanıtını verdi.

Vali Erin, bu paylaşımın üzerinden geçen yaklaşık 4 saat sonra iyi haberi paylaştı. Bu kez Erin, “Ulaştık ve muhtarımız aracılığıyla sıcak bir ortama alındı” ifadesini kullandı.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum