Deva Partisi Şanlıurfa Başkan Yardımcısı Ömer Yılan istifa etti;

Deva Partisi Şanlıurfa Başkan Yardımcısı Ömer Yılan istifa etti

Deva Partisi Şanlıurfa il başkan yardımcısı Ömer Yılan...

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Tanıtım Başkanı Ömer Yılan, Genel Başkanı Ali Babacan’ın bu tutumundan dolayı partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı ve Kurumsal İletişim Tanıtım Başkanı Ömer Yılan istifasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamasında  “Yakın zamanda bir sanatçının daha evvel yazılan bir şarkı sözü üzerinden ülkemizde bir kutuplaştırma ve ayrıştırma yaşanmıştır. Şarkı sözünü doğru bulmamakla birlikte asıl doğru bulmadığım da İl Kurucu Heyet Üyesi olduğum Partinin Genel Başkanı Ali Babacan tarafından ilgili sanatçıyı ve söylemlerini savunan sözleridir. Özgürlük adı altında insanlığın atası ve ilk Peygamber Hz. Adem’e ve eşi Havva annemize hakaret edilmesini meşrulaştırmak, arkasında durmak ve bunu kamuoyuna rahatsız olmadan deklere etmek beni ziyadesiyle rahatsız etmiştir.  Şarkı sözlerinin asla kabul edilmeyeceği gibi, Ali Babacan’ın söylemleri de tarafımca asla kabul edilemez. Bu durum hem inançlarıma, hem de her fırsatta doğruları söylemeye çalışmış kişiliğime tamamen terstir. Kişinin imanının, itibarının tüm makamların üstünde olduğuna inanmaktayım.

Bu nedenlerle DEVA Partisi İl Kurucu Heyet Üyeliğinden, İl Başkan Yardımcılığından, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanlığından istifa ediyorum. Kıymetli kamuoyuna saygıyla arz olunur.” İfadelerini kullandı

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
  • Mustafa tepe / 27.01.2022 10:50

    Tebrik ederim yerinde bir karar olmuş