Karla mücadele ekiplerinin yoğun mesaisi;

Karla mücadele ekiplerinin yoğun mesaisi

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçe genelinde sabaha kadar devam eden karla mücadele çalışmalarını gece saatlerinde denetledi....

HALİLİYE - Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Bahçelievler Mahallesinde kar küreme ekiplerini ziyaret etti.

Çalışmalara ilişkin bilgiler alan Canpolat, daha sonra AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Açıksu Caddesine geçti. Burada da yürütülen çalışmalara inceleyip, işçilerle sohbet eden Canpolat ile İl Başkanı Kırıkçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, bölgedeki esnafı da ziyaret ederek, sohbet etti.

Canpolat, “Haliliye Belediyesi olarak dünden bu yana gece, gündüz demeden Şanlıurfalı hemşerilerimizin kardan etkilenmemeleri adına ana arter ve ara sokaklarda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu gece de, buzlanma ve kar yağışı göründüğünden sahadaki arkadaşlarımız sabaha kadar bir taraftan kar küreme, bir taraftan da buzlanmaya karşı tuzlama faaliyetlerini devam ettirecek. 8 ayrı noktada aynı anda yürütülen karla mücadele çalışmalarımızı AK Parti İl Başkanımız Abdurrahman Kırıkçı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile inceledik. Ekibimizde görev alan tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Canla başla hep birlikte karla mücadelede başarıyla bu sınavı vereceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımıza da göstermiş oldukları ilgi ve sabırdan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum