Eyyübiye Belediyesi’nin kar mücadele çalışması;

Eyyübiye Belediyesi’nin kar mücadele çalışması

Eyyübiye Belediyesi dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçede kar temizleme çalışmaları gerçekleştiriyor....

EYYÜBİYE- Eyyübiye Belediyesi dün geceden itibaren kentteki yoğun kar yağışıyla birlikte ilçede kar temizle çalışmalarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta Müdürlüğünden oluşan yüzlerce ekip ve onlarca araçla dün geceden itibaren yollarda temizleme çalışması yaptı.

Trafik yoğunluğunun ve insan sirkülasyonunun fazla olduğu ara caddeler başta olmak üzere kaldırım ve ara sokaklardaki kar küreme ve tuzlama çalışmalarına; 246 personel, 2 greyder, 5 traktör, 1 adet 950 loder, 7 adet Jcb ve onlarca ara elaman ve şoförle, oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçiyor. Gece geç saatlerde başlayan ve gün içinde aralıksız bir şekilde süren çalışmaların devam edeceği belirtildi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada,” Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yaşayabilecekleri olumsuzlukları önleme adına yüzlerce personel ve onlarca araçla sahadalar “ ifadesini kullandı.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum