Şanlıurfa'nın 4 ilçesinde doğal gaz yaygınlaştırılacak;

Şanlıurfa'nın 4 ilçesinde doğal gaz yaygınlaştırılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında 4 ilçede doğal gazın yaygınlaştırılması raporu oy çokluğuyla kabul edildi....

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının dördüncü birleşimi yapıldı.

Toplantı, Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen raporlar kapsamında Halfeti, Akçakale, Ceylanpınar ve Harran ilçelerinde doğal gazın yaygınlaştırılması için gerekli iş ve işlemlerinin başlatılması meclis üyelerine sunuldu. Sunulan rapor, oy çokluğuyla kabul edildi.


YILDIRIM: “MALİYET BELEDİYEYE YÜKLENECEK”

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin HDP’li üyesi Bahri Yıldırım, “Hizmet konusunda bir sorun yok. Bu maliyeti belediye yüklenecek. Birçok alana da köye de hizmet gitmesi gerekiyor. Bu hizmetse sadece ilçe merkezine gidecek bir hizmettir” diyerek tepkisini dile getirdi.


BAYUK: “HALKIN PARASINI YİNE HALKIMIZA HARCIYORUZ”

AK Parti Grup Başkan Vekili Faruk Bayuk ise, “Arkadaşlar 4 ilçemize doğal gaz gitmesin mi diyorlar? Biz halkın parasını yine halkımıza harcıyoruz. Eğer buna itiraz ediyorlarsa biz bunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz” diye konuştu.

Sinan ÖZDEMİR / BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum