Çakmak, gazetecilerle kahvaltıda buluştu;

Çakmak, gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yerel ve ulusal basın temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi....

SİVEREK – Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Üçgen Park Sosyal Tesislerinde yerel ve ulusal basının temsilcileriyle buluşarak gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti.

Devam eden projeler ve çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi veren Çakmak, 2022 yılının Siverek için atılım yılı olacağını ifade etti.

Kente kazandırılan projelerin kentin çehresini değiştireceğini aktaran Çakmak, tek gaye ve çabalarının Siverek’i kalkındırmak olduğunu aktardı.


“İLÇEMİZİN ÇOK ŞANSLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Gazetecilik mesleğinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olarak gördüğünü dile getiren Çakmak, “İlkeli, tarafsız ve dürüst olarak mesleğini icra eden tüm gazetecilerin gününü kutluyorum. Onurlu ve dik durarak eleştiriyi hakaret boyutuna taşımayarak sevgi ya da ilgiyi farklı boyutlara taşımayan gazeteciler, görevlerini başarıyla ifa edenlerdir. Bu noktada Siverek’imizin çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Kentimizde görev yapan gazeteciler, mesleklerini bir silah olarak değil, sorunların çözüme kavuşması amacıyla kullanıyor. Mesleğini bu minvalde ifa eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadesini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet ile devam eden program, Çakmak’ın gazetecilere hediye vermesi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum