Zabıtaların fahiş fiyatla mücadele toplantısı;

Zabıtaların fahiş fiyatla mücadele toplantısı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda tüketici haklarının korunması ve fahiş fiyatın önüne geçilmesine yönelik 13 ilçe zabıta müdürünün katılımıyla gerçekleşen koordinasyon toplantısı yapıldı....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta müdürleri koordinasyon toplantısı yapıldı.

Tüketici haklarının korunması ve fahiş fiyatın önlenmesine yönelik 13 ilçe zabıta müdürünün katılımıyla gerçekleşen koordinasyon toplantısı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hasan Atmaca başkanlığında yapıldı.

Ticaret İl Müdürü Mehmet Ali Yakut, toplantıya katılan Zabıta Müdürlerine fahiş fiyatta uygulanması gereken çalışmalar hakkında bilgiler verildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Atmaca, ‘’Zabıta, görevini kanun ve yönetmeliğin belirlediği yetkilerle yapmaktadır. Yaptığı denetim ve uygulamada vatandaşın esenliği için düzenli bir yaşam alanı hazırlayan zabıta kentsel yaşama katkı sunan önemli bir teşkilattır. Bir yerde belediye zabıtası, belediyenin gören gözü, işiten kulağıdır. Zabıta aynı zamanda halkla belediye arasında köprü görevi görüyor. Fahiş fiyat tespit edildiği zaman tespit tutanağı düzenlenir ve üst yazı ile Ticaret İl Müdürlüğüne gönderilir” ifadesini kullandı.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum