Karaköprü Meclisi’nde komisyon üyeleri belirlendi;

Karaköprü Meclisi’nde komisyon üyeleri belirlendi

Karaköprü Belediyesi 2022 yılının ilk belediye meclis toplantısı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başkanlığında gerçekleştirdi....

KARAKÖPRÜ -Karaköprü Belediyesi 2022 yılının ilk  meclis toplantısı yapıldı. Karaköprü Belediyesi meclis toplantı salonunda düzenlenen ocak ayı ilk oturumunu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yönetirken, toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

2022 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri seçiminin de yapıldığı oturumda meclis üyeleri Halil Öncel, Bahyettin Bereket, Ali Kılıç, Mustafa Akaslan, Fırat Sultan denetim komisyonuna seçildi.

Yılın ilk meclis toplantısının ilk oturumunda açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yılın hayırlı olmasını ve verimli bir meclis yılı geçirilmesini diledi.

Baydilli," 2022 yılında Karaköprü’yü daha iyi hizmet vermek ve daha iyi bir yere getirmek için meclis üyelerimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Birbirimize saygılı bir şekilde şeffaf bir yönetimle yönetmemizden kaynaklıdır. Meclis üyelerimiz çalışırken ben ilçeye ne gibi katkıda bulunurum düşüncesiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu nedenle kendilerine teşekkür ederek 2022 yılını kutlar yeni yılın hayırlı olmasını ve verimli bir meclis yılı geçirilmesini " diye konuştu.

Karaköprü Belediye Meclisi ocak ayı toplantısı oturumları hafta içinde devam edecek.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum