Bin mağdur aileyi sevindirdiler!;

Bin mağdur aileyi sevindirdiler!

Fecr İnsani Yardım Derneği, Akçakale’de bin aileye gıda, giyim ve yakacak yardımında bulundu....

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yardıma muhtaç aileleri tespit eden Fecr İnsani Yardım Derneği, bin aileye giyim, gıda ve yakacak yardımında bulundu. Dernek, Türk ve Suriyeli aileleri sevindirdi.

Akçakale ilçe merkezinde bin aileye yapılan giyim, gıda ve yakacak yardım dağıtımına Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar da katılım göstererek ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını bizzat kendi elleriyle giydirdi.


BAYRAKTAR: “İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZİ İMKANLARI DAHİLİNDE YÖNLENDİRİYORUZ”

Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, “Fecr Derneği’nin sadece ilçemizde değil Şanlıurfa dışında da yaptıkları güzel çalışmalar var. Giyim yardımından gıda yardımına, kira yardımından yakacak yardımına kadar birçok kalemde hizmetler sunuyorlar. Kaymakamlığımızla da koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Biz yeri geldiği zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizi imkanları dahilinde yönlendiriyoruz. Onlar da ailelerin durumunu tespit edip neye ihtiyaçları varsa bu anlamda destek olmaya gayret gösteriyorlar” ifadesini kullandı.


ÜLKE GENELİNDE PLANLIYORLAR

Fecr İnsani Yardım Derneği Koordinatörü ve Dernek Başkan Yardımcısı İsmail Belek ise, yardım dağıtımına katılan Akçakale Kaymakamı Bayraktar’a teşekkür ederek, ellerinden geldiği kadar yardımların devam edeceğini, bu çalışmaları Türkiye genelinde de yapacaklarını belirtti.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum