DEVA Urfa İl Başkanı Tüysüz: “Olası bir erken seçime hazırlıklıyız”;

DEVA Urfa İl Başkanı Tüysüz: “Olası bir erken seçime hazırlıklıyız”

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Tüysüz, olası bir erken seçime teşkilat olarak hazırlık olduklarını belirterek, “Sadece sözle değil, kadro olarak da program olarak da hareket olarak da buna hazırlıklıyız” dedi....

ŞANLIURFA - Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şanlıurfa İl Başkanı Avukat Ahmet Tüysüz, kentte tüm kademe ve kesimlerle sürdürdükleri ziyaretler kapsamında Bizim Haber Ajansı'nı (BİHA) ziyaret etti.

Ziyarette yerel basının önemine işaret eden Tüysüz, haberciliğin çok kıymetli bir iş olduğunu kaydetti. Tüysüz, bir gazeteci gözüyle olaylara bakabilmenin mühim olduğunu belirterek, “Haber eşittir hayat diyoruz. Özellikle bir habere, bir gazetecinin gözüyle bazı olaylara bakabilmek, onların değerlendirmelerini, tespitlerini alabilmek ve bunu da muhalefete yansıtmak, şehrin sorunlarını, kentin problemlerini dile getirmek… bir gazetecinin gözünden tüm bu değerlendirmeleri alabilmek bizim için çok kıymetli. Bizim gönlümüz de kapımız da hem yerel basınımıza hem de ulusal basını zaman her zaman açık. Sadece alkış değil gerçekten eleştiri ve tenkit bekliyoruz ki eksik kaldığımız, yarım kaldığımız şeyleri tamamlayabilelim” diye konuştu.


“KADROLAŞMAMIZI TAMAMLAMIŞ DURUMDAYIZ”

DEVA Partisi kurulduğu andan itibaren Şanlıurfa’da da hızla teşkilatlanma yoluna gittikleri bilgisini veren Ahmet Tüysüz, olası bir erken seçime hazırlıklı olduklarını vurguladı.

“Urfa açısından doğru bir teşkilat olarak hazırız” diyen Tüysüz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir erken seçim olması durumunda teşkilatlanma anlamında da programımız açısından da hem genel merkezimiz hem il bazında hem de diğer illerimizle hazırlıklıyız. Ona göre de çalışmalarımızı yapıyoruz. Halkın her kesimiyle, sivil toplum kuruluşlarıyla ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin de problemlerini biliyoruz. Hem yerel anlamda hem de ulusal anlamda kadrolaşmamızı da tamamlamış durumdayız.”

DEVA’nın iktidar olma iddiasıyla ortaya çıkın bir parti olduğunu ifade eden Tüysüz, “Sadece sözle değil, kadro olarak da program olarak da hareket olarak da buna hazırlıklıyız. Olası bir erken seçim halinde hazırlıklı partilerin başında geldiğimizi söyleyebiliriz” dedi.


BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum